Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZALOŽENÍ A CÍL NAŠÍ KOMUNITY

21. 5. 2013

 

 

komunita-svetlo-zeme--.jpg


Založení komunity Světlo Země dne 1.5.2013


Ekologicko- sociální organizace, zaměřená na ochranu a podporu planety Země. Cílem této organizace je vyvíjet aktivity zaměřené na ochranu přírody, duchovní a charitativní činnosti, za účelem uzdravení planety a globálního zvyšování vibrační a duchovní úrovně. Všichni členové této komunity chtějí žít v souladu s přírodními i duchovními zákony. Svým životním stylem a uplatněním svého přirozeného vlivu ve společnosti se snaží přispět k tomu, aby co nejširší část veřejnosti přijala také tento životní styl. Statutární myšlenka této organizace je

 

POMÁHAT A CHRÁNIT ŽIVOT NA ZEMI.

Komunita Světlo Země, se snaží aktivně pomoci k zachování životaschopné planety pro další generace a přesvědčit svým životním přístupem a stylem své okolí k této myšlence. Členové chtějí pracovat k prospěchu společenství a podporovat aktivity spojené s touto komunitou.
Budeme se podílet na nejrůznějších projektech, v každém městě bude jedno naše světýlko v podobě člověka, který bude se mnou spolupracovat na setkáních a aktivitách. Spojíme naše síly a rozprostřeme síť světla a lásky. Kolik zemí pokryjeme, to záleží na naší snaze. Spojení široké masy pozitivní energie dává do pohybu velké věci. Budeme mít svůj vlastní symbol, odznak, který budeme nosit, a tak můžete potkat v jednom městě stejně zaměřené lidičky, kteří se aniž by se znali, na první pohled poznají, že patří k určité skupině lidí, kteří vyznávají určitý styl života. Zorganizujeme vlastní setkání a budeme propojení láskyplnou energií, která spojuje dobré lidi a ochotné, milující duše. Přihlásilo se k tomuto hnutí k dnešnímu dni 90 lidiček a další se budou hlásit. Každému posílám číslo, toto číslo se nedá přenést na jinou osobu, od Vás dnes potřebuji jen Vaše jméno a příjmení a město, nebo obec,kde v tuto chvíli žijete.

Od nynějška se již neohlížej nazpět, raduj se v nekonečné vděčnosti a nikdy se neboj předcházet jitřenku, abys chválil, abys žehnal a abys zpíval Bohu, svému Pánu a pomáhal Zemi, která Ti dává život.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Komunita

Monika Stiborová,19. 7. 2013 10:04

Děkuji za tuto aktivitu, bude to nádherné, až se spojí Světla po celé Zemi a pomůžeme očistit nejen tento systém od zla, ale také Matičku Přírodu. Hlásím se z Prahy a ráda bude členkou tohoto nádherného společenství, děkuji, Monika - Praha2